måndag 21 april 2014

Dags för trading igen!

Så efter ett par dagars ledighet är det dags att rikta blickarna åter mot börsen och trading. Hoppas ni haft en härlig helg!

Hitta kursvinnare som  jag använder för mina analyser hade lite problem med sina kursuppdateringar i onsdags och därför utgick bloggen både då och på torsdagen då jag tog ledigt.

Inga nya positioner ingår i portföljen från dessa 2 dagar.

I portföljen ingår därför inför veckan:

Assa
HM
Nordea
Swedbank

Det ser positivt ut inför morgondagen med USA indexen på plus ikväll och budrykte på Astrazeneca som har fått aktien att stiga på USA börsen.

Hoppas därför få sälja av och ta del av den del vinst för riskerna man tagit genom att ligga kvar över påsken.


Nasdaq
Ser mycket positiv ut efter den positiva vändningen kring MA200 som ingen riktigt trodde skulle komma precis då. Befinner sig nu vid MA50 vilket kan ge rekyl eller brott med intressant återtest där man kan prova long igen.

SP
Var ingen lika klockrent tydlig vändning här men index har nu stigit 5 dagar i rad. Faran är om vi får en lägre topp nu i området kring 1884 vilket skulle kunna bilda en HS-formation. Vi ska inte måla upp ett sådant scenario än, men detta motstånd kommer troligen vara svårare och åtminstone viktigare än de som hittills tagits ut de senaste dagarna.

Båda indexen är samtidigt på väg att göra köpsignaler i MACD, SP ser bäst ut då den ser ut att komma kring eller precis ovanför 0:an.

OMX
Borde stiga imorgon i spåren av det positiva i USA. 1355 blir första motstånd på ovansidan. Vi fick en gap därifrån den 10 april. En vattendelare inför morgondagen men så länge vi stänger över 1350 som är Fib 50% för senaste uppgången så ser det ljust ut.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar