måndag 7 april 2014

Meda vilken raket!

Blev ingen blogg i fredags men kursuppgång fick vi se!

Meda som hade edge för uppgång i onsdags rusade med 14,3% efter att han varit handelsstoppad nästan hela dagen. En mycket fin vinst bokförs således på 13,7%. En hel del tillfälligheter inblandat i denna affär men hoppas någon mer kan glädjas åt vinsten.

Swedishmatch togs in i fredags och ökade även idag. Edgen idag är 0,8/84%.

Telia har fått en del stryk efter utdelningen och idag gav den en signal som ger 1,8/80% vilket är en mycket stark edge.

Ökar således min position här men kommer redovisa vinsten ihop bakad mellan den position jag redan hade och denna när allt är sålt.
Detta är som vanligt med exit första dagen med vinst eller efter 5 dagar.

HM behålls då den är i Fearzone och ger flera signaler på att den är översåld.

Fingerprint har blivit en riktig surdeg och är kvar i portföljen än. Intresset för bolaget verkar ganska dött och ledningen har lugnat sig med PM utskicken. Snart tröttnar iaf jag och går vidare. 

Index har varit ner och testat 1357, nästan 1355 som jag pratat om i förra veckan. Om OHSen skall överleva behövs en vändning här. Vi har en edge att gå long i index på 0,3/71% Dock är förlustaffärerna i denna strategi något stora.

OHSen i SP ser ut att vara på fallrepet om vi går ner ytterligare ikväll, under 1852. En vändning skulle behöva komma snarast för att den skall vara intakt och ta oss till dryga 1900. Denna OHS är dock inte lika fin som den vi har på OMX vilket gör att den har större chans att fallera. I fredags kom terminen upp på 1898 drygt vid jobbstatistiken.

Trevlig kväll!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar