torsdag 13 februari 2014

Index update

Kör ett sent kvälls inlägg.

Inte gjort några affärer idag.

Har en Mini Short OMX och ligger kvar long i Securitas.

Shorten på OMX ser jag ut att få lov att släppa imorgon då USA indexen gått otroligt starkt ikväll med Nasdaq i topp vilket säger att placerarna söker sig mot risk.
OMX återtestade även MA20 i dagsgrafen idag och har på sin återhämtning uppåt återtestat många viktigt nivåer som brutits underifrån.

Återtestet av MA200 i SP som kan ses i grafen nedan var väldigt fint och indikerar på vidare uppgång.

Nasdaq gjorde aldrig något sådant test utan fortsatte rakt upp och utmanar nu den tidigare toppen. Då den inte återtestat MA200 och nivåerna nedåt de senaste dagarna ökar risken enligt mig för ett falsk utbrott.
Dock är ett utbrott ändå positivt då börsras sällan sker från en högre topp.

Dow ser ut att ha det kämpigare med MA200 och kvarvarande fib-nivåer från den senaste nedgången.

Både i Dow och Sp finns det chans för HS formationer men då Nasdaq som innehåller mest risk leder vägen uppåt minskar risken för dessa att bildas. Jag skulle säga att de blir helt uteslutna om ett utbrott med bekräftelse sker över den tidigare toppen.

En bra trade imorgon kan vara att ta in DOW om MA200 , 60 min bryts med tilltagande volym i den upplösningen. Fib 61,8 sammanfaller även med denna nivå. Ökning av positionen kan bli möjlig vid senare återtest. Då vi har en volatilitets sammandragning kan reaktionen uppåt bli kraftfull.

Lycka till imorgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar