måndag 17 mars 2014

Vinster och ökningar

Så kom då en plus dag efter all oro blåst bort över helgen.

Sålde idag Telia som togs in i torsdags , vinst 1,1%.

Abb får hänga kvar då den fortfarande är i Fzone och kan tänkas prova en gapstängning på 160 kr. Den är även nära MA200 och långt ner i den konsolidering som aktien befinner sig i sedan en tid.

Ökade i Fingerprint idag då en halvriktig bullish engulfing uppenbarat sig, den kommer inte efter fallande trend då hade den varit äkta. Detta i kombination med att den brutit triangeln och har en aktiverad OHS gör att jag väljer att öka exponeringen.

Getinge vände upp med kraft idag men jag ligger kvar och jag hoppas fler vill försöka fynda aktien kommande dagar.

USA indexen ser pigga ut SP och DJ har tagit ut mitten på den större röda stapeln som kom i torsdags = Positivt. Detta har dock inte lyckats i Nasdaq än så länge. Lägger inte ut grafer här då de inte stängt.

OMX har skapat en riktigt fin stapel idag men nu möter MA200 och Fib 50 upp i 60min grafen vilket kan ge andhämtning innan nytt försök görs. Det blev dock vinst om man köpte index i torsdags med 0,9%. Men 1352 behöver tas ut om man köpte på första signalen i tisdags förra veckan.

Är inte helt övertygad om att vi vänt till positivt marknadsläge på kort sikt från de negativa som skapades förra veckan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar